Karacapaşa İlkokulu
REŞİTPAŞA MAHALLESİ ZERGERDAN SOKAK NO31 SARIYER İSTANBUL
0(212) 229 29 15

VİZYON

Öğrencilerimizi, Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile ilköğretiminin amaçları doğrultusunda hayata ve üst öğretim kurumlarına hazırlama, çalışanlarımızla beraber sürekli değişim ve yenilik için istekli olan, bilgiyi paylaşan en iyi okullardan biri olmaktır. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını milletini ve manevi değerlerine önem veren öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Tam Gün

09:00- 14:40

İl merkezine 11 km, İlçe merkezine 7km uzaklıktadır.

REŞİTPAŞA/ SARIYER